slatki pelin

                                                       

                      SLATKI PELIN ARTEMISIA ANNUA


                                   Pelin je odličan u borbi protiv parazita. Parazite u našem telu obavezno prate razni virusi bakterije…  U slučaju bolesti treba obaviti cišćenje organizma. Zato se slatki pelin koristi u borbi protiv svih vrsta bolesti izazvanih parazitima, virusima, bakterijama… Ima lekovito dejstvo kod: malarije, svih vrsta gripa, astme, ekcema,  kandide, dijabetisa, čisti jetru, ublažava urinarne infekcije…

Upotrebljava se u tri oblika:  1. Čajna infuzija   2. Tinktura     3. Kapsule

Najpoznatiji sastojak slatkog pelina je  Artemisinin.
 U zadnjih par godina sve više ga koriste za lečenje leukemije, kancera pluća, dojke, prostate i uopšte protiv svih  vrsta kancera.  Slatki pelin postao je popularan posle Nobelove nagrade 2015 g. koju je dobila Kineska naučnica Tu you you za istraživanje slatkog pelina.  Po njenoj teoriji, potvrdjenoj u praksi  on ubija ćelije raka a zdrave ćelije ne oštećuje. Pri tome neželjeni efekat je što organizam ostaje u manjku sa gvoždjem ali po meni to se recimo tinkturom koprive nadoknadjuje. Ona je sa svjim timom ispitivala lekovita svojstva oko 2000 biljaka i  izdvojila slatki pelin kao super biljku  ( u periodu od 2000 do 2015 g.).
Ja intenzivno pratim rad dr. Hulde Clark (USA ).  Ona je  1993 godine postala  nezavisni istraživač za lečenje kancera alternativnim metodama. Iste godine izdaje  knjigu lečenje svih vrsta kancera. Glavna biljka za tu svrhu i kod nje Pelin. Za razliku od dr.  Tu You You ona koristi beli, baštenski pelin, Artemisia absinthium.  Po njoj  Pelin ubija parazite u telu  I tako uništava kancer. Te dve Teorije različito objašnjavaju delovanje pelina ali krajnji ishod je isti kod obe naučnice - Pelin eliminiše kancer.
Vrlo je važno izabrati pravu biljku u borbi protiv bolesti a onda izabrati oblik korišćenja biljke. Da li će to biti čaj, tinktura, kapsule ili  neki drugi oblik to zavisi od  vrste bolesti. Ne postoji jači ili slabiji oblik .  Ako nakapate alkoholnu tinkturu ispod jezika  ona ide direktno u krv i tamo dejstvuje. Ako uzmete kapsulu napunjenu sušenom biljkom  ona će delovati  u crevima a stići će i do svih unutrašnjih organa. Čaj će delovati u ustima, do želuca i dalje sve slabije do creva.  Najbolje je koristiti kombinaciju biljaka i oblika koriscenja.
Primer:  ako u jutro popijete kapsulu sušenog slatkog pelina, on će delovati po svim unutrašnjim organima  a tinktura iste biljke koju ste nakapali pod jezik dospeće skoro momentalno u  krv i dejstvovaće isto kao kapsula ali u krvi. Tako ćete imati ne dupli već mnogostruko veći učinak od iste biljke.  
 Primer:   Dijabetes tip II   i Slatki pelin.
Po dr. Huldi Clark uzrok za nastanak diabetesa tip II je  parazit Eurytrema pancreatitis.   Taj stočni metilj ima 5 stadijuma razvoja kad krene da se nekotrolisano  razmnožava. Ti monstrumi ometaju, blokiraju rad jetre, nadbubrežne žezde i  drugih unutrasnih organa i žlezda.  Uz njih je obavezno  gomila raznih virusa i bakterija..
Ako imate diabetes tip II imate i stočni metilj. Verovatno ga imaju i svi u vašoj porodici.  Iz nekog razloga nije krenuo da se razmnožava kod svih. Ako je ovo tačno, zaključak je da je diabetes tip II   više zarazan nego nasledan.  Uništite stočnog metilja i proverite.
Svuda u literaturi  slatki pelin izaziva nagli pad šecera i ne preporučuje se dijabetičarima.  Nigde se ne navodi uzrok toga dejstva.  Upotreba slatkog pelina u bilo kom obliku uzrokuje pomor tih parazita. Uslediće nagli rast insulina od iznenada oslobodjenih organa (nadbubrežna i druge žlezde) a  time i nagli pad šećera.  Zato treba krenuti sa malim dozama slatkog pelina i postepeno ih povećavati . Slatki pelin neće uništiti larve i jaja parazita, tako da čim porastu opet ćeda blokiraju iste organe. Potrebno je uneti u telo i kapsule karanfilića da unište početne stadijume monstruma . Zato treba od starta udarna doza karanfilića.  Za to vreme kontrolišite svoj PH  da bude iznad 7,5. To ce  da  reši  vaš problem sa dijabetesom ako su uzrok paraziti. 
Tako cete   očistiti jetru, I uraditi prevenciju protiv kancera, dovesti kandidu na pravu meru,
 Primer: Naslage Kandide u crevima morate očistiti kapsulama napunjenim suvim slatkim pelinom i čajnom infuzijom a ne tinkturom. 
Svež i suvi slatki pelin  su  100 % prirodni. Proizvedeno u Blacu, Srbija.  
Važno upozorenje:
Svaka osoba je jedinstvena i može drugačije reagirati na tretmane opisane u ovom  tekstu. Svi smo  različiti i svaki novi tretman treba primeniti s oprezom i zdravim razumom.
Upotreba slatkog pelina  u bilo kom obliku se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci.

Zoran Kostić  Blace 2021 god.

Tel.  +381601907802          Srbija

pelinzoran@gmail.com 

 https://youtu.be/lEw_AcEgHhY      Slatki pelin  deo I na you tube

Za unapređenje daljeg rada možete donirati na paypal link https://paypal.me/zorankostic58?country.x=RS&locale.x=en_US

Hvala unapred





Коментари

Популарни постови са овог блога

Slatki pelin i kancer