Slatki pelin i kancer

Slatki pelin 08.2020.
APOSTOL JOVAN

Otkrovenje  -  poslednja knjiga biblije     Na kraju vremena  22.1.2.

 I pokaza mi čistu reku vode života, bistru kao kristal, koja izlazeše
od prestola Božijeg i Jagnjetova.

Na sred ulice njegovijih i sa obe strane reke drvo života,  koje radja 12 rodova,
 dajući svakog meseca svoj rod i lišće od drveta bejaše za izlečenje narodima.   Kraj citata

Na kraju vremena tvorac leči ljude lišćem biljki.  Kad kaže Jagnjetova  Apostol Jovan misli na Isusa Hrista.

SLATKI PELIN        ARTEMISIA ANNUA  i   teške bolesti

- U zadnjih par godina koriste ga za lečenje leukemije, raka dojke, pluća,  prostate i uopšte pritiv svih vrsta kancera.
- Artemisinin je glavni sastojak slatkog pelina, od koga kasnije prave artisunat, hlorokin itd.
Vrlo često vidim reklame  za tablete, kapsule  artemisinina kao sredstvo protiv raznih pa i najtežih bolesti.  Mišljenja sam da je mnogo efikasnije koristiti biljku ( slatki pelin) u bilo kom obliku ( čaj, kapsule, tinktura ).

Slatki  pelin pored artemisinina  ima  još najmanje deset jedinjenja koja doprinose njegovom dejstvu. Tako da nije dovoljno izdvojiti  artemisinin koji će zameniti ovu biljku.


Svaku  tešku bolest treba napasti  sa više strana istovremeno.  Na  prvom mestu je  klasična medicina, zatim biljke, onda i kontrola Ph – kiselosti organizma,  Ph mora da bude iznad 7 da  bi  podloga za parazite  bila nepovoljna,  onda je čišćenje organizma lakše i brže. Slatki pelin je po meni najmoćnija biljka za čišćenje  jetre od svih mogućih zagadjivača. Od lekova, od radijacije,  parazita  itd, čime olakšavate borbu organizma protiv bilo koje bolesti.

Ako koristite slatki pelin za bolest koja je u krvi  logično je da koristite tinkturu od ove biljke jer ako istu nakapate ispod jezika  za tri sekunde je u krvi i tamo dejstvuje, ako treba da deluje na debelo crevo koristite kapsule veličina 00 napunjene sa suvim mlevenim slatkim pelinom. One će se rastvoriti za oko 40 minuta i delovaće na  debelo crevo i na unutrašnje organe. Ako nemate slatki pelin upotrebite beli pelin Artemisia absinthium i to je bolje nego sedeti i čekati. Za ovu svrhu ne koristiti divlji,  (crni pelin, Mugwort, Artemisia  vulgaris L).

Čaj    protiv teških bolesti i za čišćenje organizma.                       


Jednu  kafenu kašičicu sušenog slatkog pelina  ili 1,2  grama  prelijte sa 250 ml proključale vode.  Da odstoji  poklopljeno  7 minuta procediti sačekati da se prohladi, piti po malo u toku celog dana. Piti  svakog dana po jednu šolju,  ukupno 7 dana pa posle pauze od 4 dana ponoviti  ciklus.  
Nema mnogo uputstava za korišcenje slatkog pelina.  Ja sam ih preuzeo od Francuske organizacije La Maison de l”Artemisia.



 Slatki pelin postao je popularan posle Nobelove nagrade 2015 g. koju je dobila Kineska naučnica Tu you you za istraživanje slatkog pelina.  Po njenoj teoriji, potvrdjenoj u praksi  on ubija ćelije raka a zdrave ćelije ne oštećuje. Pri tome neželjeni efekat je što organizam ostaje u manjku sa gvoždjem ali po meni to se recimo tinkturom koprive nadoknadjuje. Ona je sa svjim timom ispitivala lekovita svojstva oko 2000 biljaka i  izdvojila slatki pelin kao super biljku  ( u periodu od 2000 do 2015 g.).
Ja intenzivno pratim rad dr. Hulde Clark (USA ).  Ona je  1993 godine postala  nezavisni istraživač za lečenje kancera alternativnim metodama. Iste godine izdaje  knjigu lečenje svih vrsta kancera. Glavna biljka za tu svrhu I kod nje Pelin. Za razliku od dr.  Tu You You ona koristi beli, baštenski pelin, Artemisia absinthium.  Po njoj  Pelin ubija parazite u telu  I tako uništava kancer. Te dve Teorije različito objašnjavaju delovanje pelina ali krajnji ishod je isti kod obe naučnice - Pelin eliminiše kancer.

Neki  podižu slatki pelin na nivo magiske biljke,  za par sati leče rak sa  slatkim pelinom. Mislim da je to neozbiljno ponašanje. Bez promene načina života, ishrane upotrebe biljaka, jake volje i borbe za životom nema rezultata. Sa druge strane isto je neozbiljno i neodgovorno prema sebi ne probati slatki pelin.

Primer   Kancer mokraćne bešike.  Posle malarije druga parazitska bolest je šistomijaza. Bolest je izazazvana crvom pod nazivom schistosoma.  Crv se nalazi se u urinarnom sistemu i/ili crevima. Posle nekog vremena dolazi do oštećenja jetre, bubrega, neplodnosti, i na kraju do raka mokraćne bešike.  Artemisia Annua bez problema čisti tog crva a time i kancer koji je bio izazvan njime. Interesantno da i Artemisia Afra koja nema u sebi artemisinin ima isti efekat kao i Annua. Činjenica je da je čajna infuzija Artemisie Annue vrlo delotvorna, nema štetnih efekata, dostupna je svojom cenom i stvarno zaslužuje da je probate, za prevenciju ili za suzbijanje bolesti.
NVrlo je važno da koristite organski  Pelin iz proverenih izvora.

       Napomena:   Trudnice, dojilje i deca ne koriste ni jednu vrstu pelina, ni u kakvom obliku.

 Ovo nije zamena za vaše lekove, Koristite svoje lekove.

Ako imate neke alergije budite oprezni sa Prlinom počnite sa manjim dozama.

VKao i za sve vrste Pelina, ako suva biljka stoji  u vrućoj vodi više od 15 minuta bacite to i spremite novi čaj, Pelin tada oslobadja tujon i druge štetne materije pa bude više štete nego koristi.

   

Zoran Kostić  Blace 2021 god.

Tel.  +381601907802          Srbija

pelinzoran@gmail.com 

 https://youtu.be/lEw_AcEgHhY      Slatki pelin  deo I na you tube 

Za unapređenje daljeg rada možete donirati na paypal link https://paypal.me/zorankostic58?country.x=RS&locale.x=en_US

Hvala unapred







Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

slatki pelin